Webshop

Webshop

Webshoppen giver dig mulighed for at sælge produkter til dine frivillige. Hvad enten du sælger madbilletter, ølbilletter, merchandise eller noget helt fjerde, så er den brugervenlige og gennemskuelige webshop, en alle kan benytte. 

Vi ved, hvor vigtigt det er for virksomheder og festivalorganisationer at have et hurtigt overblik over salget, samt nemt at kunne tilgå statistikker, der ikke tager flere timer at trække. Derfor får du, når du benytter vores webshop, forskellige menuer:

Her kan du se, alle ordre der er i webshoppen, herunder hvem køberen er samt hvad denne har købt. For at gøre det nemmere for dig har du også selv mulighed for at refundere ordrer, så du ikke skal have fat i bogholderiet, hver gang en ordre skal refunderes.

Statistikkerne er overskuelige grafer, der hurtigt giver et overblik over, hvordan dine tal ser ud. Det kan både være pr. dag, måned eller år, eller totalen sammenlignet med sidste år.

Vi ved hvor besværligt og lang ventetid der kan være, hvis du skal have en anden, eller tredjepart ind over, hver gang du skal have oprettet et produkt i webshoppen. Derfor har du selv mulighed for at oprette produkterne. Det lyder måske en smule besværligt, men bare rolig, det er lavet så alle kan være med!

Alle brugere i systemet, hvad enten det er frivillige, ledere eller administratorer, har en fane der hedder ”Mine ordrer”. Her kan man altid følge med i, hvad der er købt og hvornår.

Alle der benytter sig af webshoppen modtager naturligvis en ordrebekræftelse, og alt salg følger dansk lovgivning i forhold til salg på nettet.

Webshop oversigt

Det siger vores kunder

Vig Festival har benyttet EventPos’ ekspertise til udvikling af festivalens hjælperdatabase. Kasseapparaternes Nemkasse system er brugervenligt, nemt at opsætte og fungerer upåklageligt med betalingsmidler som Mobilepay, kreditkort fra Dibs samt kontanter. Perfekt til frivillige og andre, som hurtigt skal kunne instrueres i brugen af apparatet. Alt i alt er service, hastighed og kvalitet helt i top hos EventPos. Vi på Vig Festival er meget tilfredse med den service og kvalitet, som EventPos leverer.
Brian Arne Larsen
Administrativ koordinator. Vig Festival
Vi har i år i tæt samarbejde med EventPos og Eventbetaling taget det første vigtige skridt i retning af, at gøre Musik i Lejet 100% kontantløs i 2018 og har i år indført kasseapparater samtlige af festivalens barer og serviceboder. Vi har været yderst tilfredse med Pos-systemet samt den professionelle og servicemindede tilgang som EventPos har haft både før / under og efter vores festival. Vi kan derfor kun give EventPos vores største anbefaling.

Morten Drachmann
Ansvarlig for Kommercielle Partnerskaber, Handel & Salg og en del af festivalens ledelse. Musik i Lejet

Skal vi hjælpe dig ved dit næste event?

Vi skaber systemer til mange forskellige typer af events, som skal bruge frivillige, herunder markeder, festivaller, koncerter, fodboldstævner og detailhandel med flere.

Frivillige til koncert med chip-armbånd

EventHelper appen

Vores app til dine frivillige er under udvikling. 

App til at organisere frivillige